Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: در راستای توسعه پلیس هوشمند و سهولت خدمت‌رسانی به مردم، سامانه اینترنتی تعویض پلاک برای اولین بار در کشور در خراسان رضوی افتتاح و راه‌اندازی شد که از مزیت‌های آن می‌توان به کاهش اتلاف وقت در این روش اشاره کرد.

به گزارش قدس آنلاین، سردار ابراهیم قربان‌زاده امروز در آیین افتتاح سامانه تعویض پلاک اینترنتی که در مرکز تعویض پلاک شهید ساجدی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: خریداران تمامیک اقداماتی که تا قبل از این باید به صورت حضوری در مرکز تعویض پلاک انجام می‌دادند، از این پس در خانه انجام داده و برای بررسی اصالت خودرو، تایید کارشناسان، دریافت برگه سبز و پلاک خودرو از طریق نوبت تعیین شده مراجعه خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
با این اقدام مدت زمان فرآیند شماره‌گذاری به زیر ۱۵ دقیقه رسیده است. 
جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی تاکید کرد: در شرایط همه‌گیری ویروس کرونا با انجام این اقدامات از انتشار این ویروس نیز جلوگیری می‌شود. امیدواریم شاهد خدمات مضاعف پلیس در طول سال باشیم. با راه‌اندازی تعویض پلاک اینترنتی دیگر شاهد صف‌های طولانی نخواهیم بود. با تامین ظرفیت برای تمام مراجعان از ایجاد صف در این مرکز جلوگیری خواهد شد.  در ادامه این مراسم، سرهنگ حمیدرضا دهنوی  در خصوص مزیت‌های این سامانه عنوان کرد: مرکز تعویض پلاک شهید ساجدی روزانه ظرفیت پذیرش ۱۲۰ خودرو برای تعویض پلاک اینترنتی دارد. تایید نهایی اصالت خودرو، مدارک و اخذ پلاک خودرو در مرکز تعویض پلاک انجام می‌شود که در این صورت احتمال هیچ‌گونه مشکل از طریق سامانه وجود ندارد.  وی ادامه داد: خدمات در مرکز ساجدی به صورت ترکیبی و شامل خدمات نوبت‌دهی تعویض پلاک و تعویض پلاک اینترنتی به مراجعان ارائه می‌شود. شهروندان در سامانه سخا به آدرس sakha.eplice.ir مراجعه کرده و تمام مدارک مورد نیاز را ثبت و اطلاعات مورد نظر در خصوص خودرو را از طریق سامانه مذکور دریافت می‌کنند. بعد از ثبت خودرو در سامانه استعلام در خصوص سرقتی‌بودن آن، بیمه، توقیف، تعویض قطعات خودرو و... اعلام می‌شود.  رئیس پلیس راهور خراسان رضوی با اشاره به اینکه با این اقدام خریدار به صورت آگاهانه خرید می‌کند، بیان کرد: مزیت دیگر آن انتخاب زمان مورد نظر توسط خریدار است و حدود ۳۰ درصد از مراحل نهایی در مرکز ساجدی انجام می‌شود. تفاوت دیگر استفاده از این سیستم با مراجعه حضوری کاهش مدت زمان تعویض پلاک است. در روش‌های مرسوم کار تعویض پلاک به حدود یک ساعت زمان نیاز دارد که با طرح مذکور زمان مورد نظر حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خواهد بود. دهنوی خاطرنشان کرد: این طرح تنها برای خودروهای سواری که ۶ دانگ مالکیت به نام خریدار بوده و سند آن در رهن نباشد، است. اگر خودرو مشکلی نداشته باشد، آماده تعویض پلاک اینترنتی خواهد بود.  وی با اشاره به اینکه خدمات متفرقه خارج از تعویض پلاک مانند المثنی برگ سبز خودرو به صورت آنلاین در حال انجام است، تاکید کرد: طرح فعلی روزانه به ۱۲۰ شهروند خارج از نوبت‌دهی معمول و روال گذشته خدمات ارائه می‌دهد. این کار به کاهش انباشتگی کاربران در صف سامانه کمک خواهد کرد. در تعویض پلاک نوبت‌ها ۲ یا سه روزه داده می‌شد که امیدواریم با این طرح تعویض پلاک در شهر مشهد به‌ روز و زودتر صورت پذیرد.  انتهای پیام منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تعویض پلاک خراسان رضوی تعویض پلاک اینترنتی مرکز تعویض پلاک خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۷۴۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • تیمارگاه حیات وحش خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود
  • وزش باد و ریزش باران در خراسان رضوی ادامه دارد